„Mesés időket élhettem meg itt” – Salboy 500 házas városi falu részeként helyreállítja Irwell kastély versenypályájának forgóvázát

(Fionn Nolan)

A Salboy ingatlanfejlesztő cég 500 otthoni városi falujának részeként helyreállította Salford nevezetességét.

A volt manchesteri versenypályán, a kastélynál található forgóajtó épület Az 1963-ban bezárt Irwell-t évekkel később felújították, miután a 2015-ös tűzkárok miatt szinte lebontották.

Fred Done, a Salboy társalapítója bukmékereket vezetett a pálya közelében, és örült hogy megmentse az oldalt.

Azt mondta: „Sokan nem vették észre, hogy ez egy versenypálya.

„ A tömeg korábban erre a helyre özönlött. Az összes utcát és utat el fogjuk nevezni versenyző emberek és versenyzők után. ”

Benjamin Ashcroft, a Salboy marketing vezetője elmondta: „A Salboy csapatának sok tagja számára személyes.

„ Társalapítóink és a legtöbb felső vezetésünk salfordiak „születtek és születtek”, és nagyon rajonganak szülővárosukért.

„Sokan élvezték a Castle Irwell Student Village-t, amikor a Salford Egyetem a 70-es és 80-as években birtokolta a helyszínt.”

Az újonnan felújított épületnek pár felhasználása lesz.

Azt mondta: „A Turnstile épületet értékesítési és marketingcsomagként használják, hogy a potenciális lakásvásárlók eljöhessenek és megnézhessék a terveket a helyszínről és annak lehetőségeiről, hogy miként szeretnék berendezni új otthonaikat.

“A Domis építkezési csapata a csapat helyszíni irodájaként is használja.”

A A föld többi része lenyűgöző vadonatúj lakóhely lesz.

Ashcroft szerint: A webhely többi részét 500 házhoz fordítják, az első fázist 157 ingatlan, a nyitott tér és a kapcsolódó infrastruktúra alkotja, beleértve a kerékpárutat is.

„Összesen 41 két hálószobás, 97 három hálószobás és 19 négy hálószobás ház lenne.

„Nagyszerű hely, az Irwell folyó és a Kersal vizes élőhelyei veszik körül. Tehát nagyon közel van a természethez, ugyanakkor 15 percre van a városközponttól is. ”

A helyszín remélhetőleg 2025-ben készül el. Ashcroft folytatta:„ A Turnstile épületének csak néhány hónapra volt szüksége, A webhely többi részének körülbelül öt évbe telik a teljes körű felépítése.

„Az új egészségügyi és biztonsági szabályok azt jelentették, hogy új covid-19 szabályt kellett beépítenünk a webhelyeinkbe, például hőmérséklet-ellenőrzéseket. , egy rendszer, és sok fertőtlenítő és maszk. ”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük